Presentatrice.
The NathalieBharos Way

Op zoek naar een onafhankelijke presentatrice of interviewer die jouw doelgroep aanspreekt met jouw verhaal? Er zijn zoveel verschillende videoformats waarmee we kunnen werken. Vrees voor de camera? Geen probleem, ik coach je er doorheen. It's fun! Echt waar. Ik pak de kern van je boodschap en monteer dit tot een soepel lopend, helder verhaal. Benieuwd geworden? Neem dan vandaag nog contact met me op!

 

Diensten

Video content is de toekomst. YouTube is zoekmachine nr2 na Google. Video zorgt voor meer traffic naar je social media + dat mensen langer blijven kijken.


Vraag vrijblijvend een gesprek aan, zodat ik een offerte op maat kan maken voor een persoonlijke vlog, bedrijfsvideo of een eigen videoformat waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

When it comes to Creative Development, you can count on us to continue working until it’s exactly what you’re looking for while still staying within your timeline and budget. If you have questions, contact us today.

In één dag van verkoper in de modebranche naar een styling expert die zichzelf sterk weet te presenteren. Ben jij een retailer in de modebranche en op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel? ➤ I know how to get them!!! En keep them!


Soms komt een verkoper ongeïnteresseerd over, maar is het in werkelijkheid een stukje onzekerheid dat parten speelt. Als jouw personeel de kennis heeft hoe iemand van top tot teen persoonlijk te stylen, zullen ze als een positief en proactief team je klant tot ambassadeur van de winkel maken. Als je weet waarover je praat, is alles zo veel leuker en fijner!! Het creëert een goede energie! Win-win


Geïnteresseerd in een training bij jou in de winkel? Stuur me een bericht info@nathaliebharos.com en ik neem contact met je op.

With a team dedicated to Post-Production, we guarantee to provide the highest quality result for all of our clients. No matter what type of project you’re looking to create, we’re here to make it reality.

Wardrobe detox

Wardrobe Detox

Completely Customized

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als mode styliste- en het presenteren van het tv programma Van Harte op NPO2 blijf ik gek op het adviseren van individuen om de juiste garderobe samen te stellen.

Na een flinke Wardrobe Detox wil ik dat je ten alle tijden onbezorgd kleding uit je kast kan trekken waar je je zelfverzekerd en goed in voelt. Kleding die je als persoon versterkt en die past bij je levensstijl. 

Mijn missie hier: adviseren, inspireren en motiveren. Fashion is fun! 

Meer info over de Wardrobe Detox? In mijn blog heb ik een uitgebreide review opgenomen. Ik had het zelf niet beter kunnen omschrijven. 

 

0611790499

©2019 by NathalieBharos. Proudly created with Wix.com