Search
  • Nathalie Bharos

Review Wardrobe Detox

... door Jessica de Groot


's-Hertogenbosch, 6 feb 2020


“Sneller dan het licht!”. Binnen no time was namelijk de afspraak gepland en ook echt een korte termijn. Ik had Nathalie benaderd via de mail met een specifieke vraag over het “Express Yourself” programma waarover Nathalie en Lyanne hadden verteld tijdens de SOSU-theatershow. Mijn vraag ging eigenlijk over hoe het stuk “kleding/eigen stijl” verwerkt was in dit programma en hoe hier mee om werd gegaan. En zo doende kwamen op een andere optie namelijk de “Wardrobe detox”, en toen ging het dus heul snel (vond ik mega fijn, gelijk actie!). Van tevoren had ik een “bord” gemaakt op Pinterest met kledingstukken/combinatie die ik leuk vind. Tijdens de afspraak met Nathalie werd deze ook behandeld en ze luisterde goed naar mijn wensen en vroeg ook door daar waar nodig. Ik kan het alleen maar omschrijven als lief, gedreven enthousiast en mega behulpzaam! Ja en toen gingen we naar mijn kast, er aardig wat in maar zelf wist ik al dat veel ook niet mee gedragen werd. Ze heeft me verrast met nieuwe combinatie en gaf handig tips tijdens het door passen. Hierin werd continu rekening gehouden met wie ik ben als persoon en hoe ik dit wil uitstralen EN wat wel werkt voor mijn figuur en wat juist niet. Conclusie was dat ik zeker een aantal basis stukken mis in mijn kast en dat een groot deel niet meer paste bij hetgeen wat ik graag zou willen uitdragen en belangrijke nog, het past niet meer bij de persoon wie ik vandaag de dag ben. Ook laat Nathalie je niet zomaar achter, ik heb namelijk het inzicht van een dropveter wat betreft kledingcombinaties dus tijdens het door passen worden er ook foto`s gemaakt van de outfits waarin je, je prettig voelt *zeeeeer nuttig!*. En daarnaast krijg je ook een eigen style-ID waarin jouw passende kleuren, de nodige feedback en tips, de gemaakte foto`s en de kledingstukken die je zou kunnen bestellen om je kast weer volledig te maken. Mocht Nathalie goeie voorbeelden hebben van kledingstukken dan krijg je die middels een linkje naar een webshop ook meegestuurd *handig!* En last but not least… er is een hulplijn, jaja! Je mag tot 3 maanden na de afspraak foto`s doorsturen van combinaties, of foto`s van kledingstukken waar je bijvoorbeeld over twijfelt zodat Nathalie je kan helpen met de keuze hierin. En dit is natuurlijk hoe het allemaal in ze werk gaat maar de ster in dit hele verhaal is Nathalie zelf. Zij heeft mij me echt op me gemak laten voelen ondanks de wir war van oude meuk in mijn kast. Alles is prima en ze weet als het waren van helemaal niets toch iets te toveren! Ja voor mij is het echt abracadabra. Maar daarom super dankbaar dat ik met Nathalie heb mogen samenwerken in dit proces. Superleuk je te leren kennen Nathalie, je hebt me onwijs geholpen in dit hele proces. Er is weer ruimte en er zijn mogelijkheden (zelfs met de kledingstukken die wel nog in mijn kast hangen haha!). Mega bedankt hiervoor!!!


191 views0 comments

Recent Posts

See All