Search
  • Nathalie Bharos

Interview

15-10-2018 werd ik geïnterviewd door Dianne van Nes. Een prachtig mens die voor haar bedrijf een super leuk initiatief was gestart, de rubriek NOOS. Dit staat voor Never Out Of Stock. De term die in modezaken gebruikt wordt voor een collectie die te allen tijde beschikbaar is.


Leuk om met Dianne eens bij een aantal zaken stil te staan. Onderstaand heeft ze er van gemaakt. Meer weten over Dianne? Kijk op https://www.diannevannes.nl/blog


Nathalie Bharos (34 jaar), moeder van drie dochters (5-2-1) en getrouwd met Nick, is vanaf haar 15de al bezig met mode. Ze is begonnen als imageconsultant en heeft nu haar eigen onderneming waarin ze als video content creator retailers ondersteunt met hun branding.

Van kleins af aan wilde ik al presentatrice worden op TV.

Ik vind dat je het leven moet vieren en met kleding kun je je stemming beïnvloeden. Een goede outfit kan je helpen om je goed in je vel te voelen. Als image consultant kijk ik hoe ik pluspunten van klanten kan accentueren. In de loop der jaren is echter de ‘fun factor’ een grotere rol gaan spelen; laten we het vooral niet te serieus maken en perfect hoeft al helemaal niet. Van kleins af aan wilde ik presentatrice worden op TV en greep die kans  na de geboorte van ons derde kindje. Ik houd echter meer van puur en niet geregisseerd, in plaats van een script te volgen. Met mijn eigen vlogs en filmpjes laat ik zien dat het best eens fout mag gaan. De kijker is dan veel meer betrokken.


Met zijn allen dansend in een opgeknoopt T-shirt.

Mijn stijl is van nature minimalistisch met een zelf verzonnen eyecatcher. Het leuke van kleding is dat je het ene moment helemaal over de top kunt gaan en dezelfde dag ook slonzig in huis met een wollen legging kunt rondlopen. Die contrasten vind ik fijn. In mijn jongere jaren koos ik voor veilig, nu sta ik luchtiger in het leven en draag ik veel meer kleur. Als ik een mooie jurk aantrek zeggen mijn dochters; ‘Mama, wat ben je mooi’. Voor hen betekent een jurk feest. De oudste leerde me dat je gewoon moet aantrekken wat je zelf mooi vindt. Het is een stukje identiteit. Ik heb ontdekt dat je van kleding een feestje kunt maken. Dan dansen we met een opgeknoopt t-shirt als gezin weleens lekker in het rond.


Combineren gaat me makkelijk af.

Mijn laatste aankopen waren voor een bruiloft in het buitenland. Een super mooi blauw pak met grote gouden bloemenprint voor de eerste dag. Op dag twee droeg ik een lange rok met glinsterende pailletten in combinatie met een eenvoudige top. Die rok ga ik doordragen met boots en een oversized trui. Dat weet ik dan al op het moment dat ik het aanschaf. Ik koop meestal losse items want combineren gaat me makkelijk af. Het is wel jammer dat mijn zandloperfiguur verdwenen is. Ik besef dat ik op een leeftijd ben gekomen dat ik de sportschool en de resultaten die je er kan behalen serieus moet gaan nemen.


Als de bel dan gaat dan doe ik gewoon open.

Ieder mens heeft een eigen verhaal en dat is waar ik nieuwsgierig naar ben. Als ik een interview/ filmopname heb met een klant trek ik bij voorkeur een hoge taille jeans aan met een wit T-shirt. Een lange zwarte blazer en zwarte boots. Lekker clean en onopvallend want het gaat niet om mij. Op de dagen dat ik een extra boost kan gebruiken draag ik juist een mooi opvallend item. Bij een festival was ik een keer onbedoeld zelf de attractie geworden; ik had met mijn outfit de plank volledig misgeslagen. Nu probeer ik de extremen eerst liever thuis uit. Mocht er tussendoor aangebeld worden, dan open ik beleefd en hoop ik dat ik er dan toch stylisch en verantwoord uitzie.


#interview #diannevannes #nathaliebharos #noos

36 views0 comments

Recent Posts

See All